რეცეპტები

🥔 2. კრაშდ კარტოფილი პარმეზანით
Patate schiacciate con Parmigianoინგრედიენტები:6 პატარა კარტოფილიზეითუნის ზეთი Poggioliგახეხილი პარმეზანი Poggioliმარილი, პილპილი, ნივრის ფხვნილიმომზადება:მოხარშეთ კარტოფილი და ოდნავ დაჭყლიტეთ.მოასხით ზეთი, მოაყარეთ პარმეზანი და სანელებლები.გამოაცხვეთ 200°C-ზე 20 წუთით.იდეალურია როგორც გარნირი ან წასახემსებელი.
🧀 1. პარმეზანის ჩიფსები ღვინოსთან
Cialde di Parmigiano Poggioliინგრედიენტები:გახეხილი პარმეზანი Poggioliმომზადება:გათბეთ ღუმელი 200°C-მდე.პერგამენტზე დააფინეთ პარმეზანის თხელი ფენები, პატარა წრეების ფორმით.გამოაცხვეთ 5–6 წუთით, სანამ გახდება ოქროსფერი და ხრაშუნა.გააციეთ და მიაწყვეთ ღვინოსთან, ხილისა და თაფლთან ერთად.
🧈 4. კარაქი ტრიუფელით
Burro al Tartufo fatto in casaინგრედიენტები:რბილი კარაქირამდენიმე წვეთი ტრიუფელის ზეთი Giuliano Tartufiცოტა ლიმონის წვენიმომზადება:შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, შედგით მაცივარში. იდეალურია პურთან ან სტეიკთან.
🥪 3. ბრუშეტა ტრიუფელის პასტით
ruschetta con Crema al Tartufoინგრედიენტები:ბაგეტიტრიუფელის პასტა Giuliano Tartufiზეთისხილი Berniპომიდორი და ბაზილიკიმომზადება:პურზე წაუსვით ტრიუფელი, ზემოდან მოათავსეთ პომიდორი და ზეთისხილი.